Codedwap

Syamsul Yusof & Dato' AC Mizal Feat. Shuib - SENORITA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) [HD]

  • Uploaded on 11 Agu 2017

    Click http://bit.ly/ytshaw to subscribe Astro Shaw.
    Visit http://www.gempak.com/abang... for more information.
    Like http://www.facebook.com/ast...

    LAGU : SENORITA (OST ABG LONG FADIL 2)
    ARTIS : SYAMSUL YUSOF & DATO AC MIZAL FEAT. SHUIB
    KOMPOSER : SYAMSUL YUSOF
    LIRIK : SYAMSUL YUSOF/ANWAR FAZAL
    PRODUCED BY: ARTEEFFECTS & PRESIDENT PRODUCTIONS.

    LIRIK

    (Chorus)
    Kau buat aku terpana,
    Kau buatKu hilang kata,
    Kau buat tidur tak lena sampai nak naik gila,
    Mandiku rasa tak basah
    Demamku tak kebah-kebah,
    Jangan kau biarku rebah,
    Ku mahu terus gagah.

    Degup jantungku palpitasi,
    Cepu mindaku halusinasi,
    Mari kesini marilah oh Senorita. (Repeat)

    Bagaikan bidadari dari syurga.Kadang2 aku panggil kamu senorita.Panggilan manja untuk buat kau suka Jatuh cinta mamacita!
    Dia tidak pandang Evo, Lambo dia cuma cari yg jujur abg tak poyo.

    Yeah cintanya bagai letrik bukan egosentrik dia suka picnic pakai lipstik filem klasik memang hotchick. Uh,fabolous marvelous tapi sgt jealous! uh thats cool!

    Ohh..She' so fine she's so good everybody in the hood say.
    Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

    (Chorus)

    Second verse
    Now 123 to the 4 everybody get down to the flow, jika ada salah silap abg let me know, Dia dari kuala lumpur!

    Abg tiada banglo,bukan mcm pablo, money2 cash flow, oh No!

    What? Bukan saja cantik tapi juga sempurna, kalau ada jodoh takkan kemana. Siapa kata abg badboy2 huh 2× I'm a good boy!

    Ohh..She' so fine she's so good everybody in the hood say.
    Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

    Beriku ruang sayangku
    Jangan kau kata NO dulu
    Ku mahu bukti padamu
    Aku soldadu kamu

    Bak kata Bruno Mars dulu, I would catch grenade for you, Aku lebih dari itu, I wanna go to Jannah with you

    Cukup-cukuplah sudah
    kita main-main madah
    aku lelah, hampir rebah, engkaulah senorita....engkaulah senorita..

    Doa dulu
    Sampai waktu
    Kau dan aku,satu.

    Cuba goyang macam lagu boom boom pow. Tahu lagu dulu lagu boom boom pow? Black eyed peas abang bukan polis jangan senyum sinis jangan menangis hah.

    (Chorus)

    Channel Astro Shaw

Codedwap

Download Links

TAGS:

Youtube Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . images . ucz . hawaii . nla . dot . bts . ed . dhs . weather